Tilaustuotteet

Sivuiltani voit tilata maalauksistani printattuja tyynynpäällisiä. Taide on tekstiileissä :). Tyynynpäällisen koko on 50cmx50cm, vetoketjullinen, veluuria. Pesu 30-40 astetta.
Hinta tyynynpäälliselle on 40€/kpl + mahdolliset postituskulut 3€. Voit tehdä tilauksen suoraan sähköpostiini. Toimitusaika varastotilanteesta riippuen 2pv-2vkoa. Huom! Kuvien värit ja kirkkaus näissä esittelykuvissa voi olla eri kuin printissä riippuen näytön asetuksista.

Kuikka - sielulintu. Aina kolahtaa kun kuulee kuikan äänen. Kuikkaa, erämaalampien- ja järvien lintua, olen maalannut useita. Linnut ovat lähellä sydäntäni ja olen jäsen mm. BirdLife Finland.

Tilaa tästä.

Kuikka_tyyny.jpg

Karhu on Pohjois-Karjalan maakuntaeläin. Maalaukseen olen saanut luvan käyttää lieksalaisen valokuvaajan Pekka Ovaskaisen upeaa kuvaa karhusta. Karhu pääsi tyynynpäälliseen.

Tilaa tästä

 

karhu_tyyny.jpg

Kyyttö - "Ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden yllä täysikuu". Ihanat kyytöt itäsuomenkarjaa ovat viehättäneet minua aina. Lehmä-sarjassani on n. 10 erilaista maalausta kyytöistä. Moni kyytöistä on jo saanut uuden kodin. Kesäyössä ruislinnun laulua kuunteleva kyyttö pääsi tyynynpäälliseen. 

Tilaa tästä.

Tätä peuraa maalasin kauan ja hartaasti joitakin vuosia sitten loka-marraskuussa kuunnellen keskiaikaista kirkkomusiikkia. Peura tyynynpäällisen voit tilata tästä

Akvarelli pöllöstä jonka alkuperäisen kuvan on ottanut Tomi Muukkonen ja sain luvan käyttää hänen upeaa luontokuvaansa mallina. Maalaus sai kodin erityisluokanopettajaksi valmistuneen nuoren miehen luota. Pöllöstä tyynynpäällisiä voit

tilata tästä

 

Pöllö_1.jpg

Suomenhevosesta maalasin taulun koossa 1mx1m ja hevosesta saa nyt myös tyynynpäällisiä

tilata tästä

 

heppa1.jpg